Vi ger gärna förslag på hur er bokning av den här fiskeupplevelsen bäst kan utformas utifrån tid på året och andra  aktuella omständigheter.

 

För att du som kund ska bli så nöjd som möjligt gör vi gärna anpassningar efter dina särskilda önskemål och förutsättningar.

 

Alla bokningar kan paketeras och även omfatta te.x boende, mat och transporter.

 

Kontakta oss gärna med frågor!

Gädda

 

Möjligheterna till bra gäddfiske här i Småland är överväldigande många. Variationen av sjötyper är stor och beroende på vilken fiskemetod som föredras, tid på året samt vad målsättningen är, kan alltid lämpliga alternativ presenteras. Allt från spinn/jerk- fiske i grunda vatten, till trolling i klara djupa sjöar. Under vår, sommar och höst sker fisket främst från båt.

 

Vintertid fiskas gäddan från is med levande bete, populärt kallat ismete. Fisket är mycket effektivt och händelserikt och lämpar sig väl även för större sällskap och de mer oerfarna. För mer information kring alternativ för större sällskap se, företag/grupper. För mindre sällskap  kan mer "seriösa" turer med sikte på stor gädda erbjudas som hel- och halv dags alternativ.

 

Metoder vi använder vid gäddfiske:

 

  • Spinn/jerk
  • Trolling
  • Slowtrolling
  • Mete
  • Ismete (vintertid)

 

 

 

 

.